torsdag 8. november 2012

Tre roser, og en flaske med sennep!

Den 10 juni 2011 hadde Renate og Vidar Martin bestemt seg for å ha en "kjærlighetsdag", hvor de bare tilbrakte tid sammen og koste seg.


Frieri hadde vært et samtaleemne i lang tid, og Vidar Martin hadde bestemt seg for å benytte dagen til å få det gjort. På formiddagen kom han hjem i fra skolen med tre av de største rosene han klarte å finne til Renate, som allerede hadde fått seg en flaske med Champagne til frokost. I jakkelommen hadde han forlovelsesringen, som han hadde tenkt å spare til slutten av dagen.

Brura hadde nok en mistanke om hva som skulle skje, men ikke hva prinsen hennes hadde planlagt. Dessverre forsvant mye av spenningen, da en stygg sennepsulykke (brudgommen er veldig glad i grillpølser) førte til at brudgommen måtte kaste jakken, og blotte de gjennomsiktige jakkelommen.

Men på Cafe Bacchus, brudeparets favorittsted og stedet hvor de første gang var på date, kom likevel magien på sin plass. Bruden var først litt flau, da cafeen var full av mennesker, og svarte faktisk nei første gangen. Men da brudgommen dro brura ned til havna, og gikk ned på kne, ( på nytt) fikk han endelig et ja. 



Ringene ble inngravert samme dagen, livet kunne begynne...


- Vidar Martin -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar